DETALJER

Hvor motstandsdyktige er CPET-brett mot kjemikalier?

Hvor motstandsdyktige er CPET-brett mot kjemikalier?

2023.09.22
CPET-brett er generelt motstandsdyktige mot et bredt spekter av kjemikalier, noe som gjør dem egnet for ulike bruksområder for matemballasje. Her er en oversikt over CPETs kjemiske motstand:
Matkontakt: CPET er godkjent for matkontakt av reguleringsorganer som FDA (U.S. Food and Drug Administration) og EFSA (European Food Safety Authority). Den er designet for å trygt lagre og pakke en rekke matvarer, inkludert både sure og ikke-syreholdige matvarer, uten å reagere med eller lekke ut skadelige stoffer inn i maten.
Syrer og baser: CPET er motstandsdyktig mot et bredt spekter av syrer og baser, både svake og sterke. Denne kjemiske motstanden gjør den egnet for pakking av matvarer med et bredt pH-område, for eksempel tomatbaserte sauser eller sitrusfrukter.
Oljer og fett: CPET er også motstandsdyktig mot oljer og fett, inkludert vegetabilske oljer, matoljer og fete matvarer. Det absorberer eller reagerer ikke med disse stoffene, noe som sikrer integriteten til emballasjen og kvaliteten på maten.

Doble ovnbare CPET-matbrett og forseglingsfilm for flyselskap
Alkoholer: CPET har vanligvis god motstand mot ulike alkoholer, inkludert etanol og metanol. Dette gjør den egnet for pakking av alkoholholdige drikkevarer og produkter som kan inneholde alkoholbaserte ingredienser.
Aromaer og smaker: CPETs ikke-porøse natur hindrer absorpsjon av aromaer og smaker fra den emballerte maten. Dette sikrer at matens smak og aroma ikke endres av emballasjematerialet.
Rengjøringsmidler: CPET-brett brukes ofte i foodservice og kan rengjøres med kommersielle oppvask- og desinfeksjonsmidler uten å forringe eller miste integriteten.
Tåler oppvaskmaskin: Noen CPET-brett er merket som tåler oppvaskmaskin, noe som indikerer deres motstand mot oppvaskmiddel og høytemperaturvann under rengjøringssykluser.
CPETs kjemiske resistens er en nøkkelfaktor for egnetheten for matemballasjeapplikasjoner, siden den bidrar til å sikre sikkerheten og kvaliteten til de emballerte matvarene.

Contact Us

*We respect your confidentiality and all information are protected.